Over ons

We zijn in 2023 gestart als nieuwe organisatie, vanwege een onvervulde behoefte aan professionele grote feesten in de regio Amersfoort, maar tegelijkertijd in een intieme sfeer. Het werd snel duidelijk dat je niet moet klagen als datgene waar je behoefte aan hebt, niet beschikbaar is in je regio. Dan moet je het gaan creëren. Alle teamleden hebben hun eigen kwaliteiten. Samen kunnen we onze energie omzetten in concrete activiteiten met als bedoeling ontmoeting tussen zielen en geestverruiming in de meer spirituele zin van het woord. ;)

Manifesteer je met ons mee?

We werken niet vanuit een winstoogmerk en zijn ook niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

person in white sport shirt on shore during golden hour
person in white sport shirt on shore during golden hour

Onze missie

Wij bieden op een laagdrempelige manier activiteiten aan in de regio Amersfoort, voor mensen die graag geprikkeld worden. Wij noemen dat het prikkelen of activeren van het derde oog. Activiteiten voor open-minded mensen of mensen die nieuwsgierig zijn en nieuwe ervaringen willen opdoen, samen met anderen. We willen hét beginpunt zijn waar mensen starten met een zoektocht naar iets nieuws of naar interessante ontmoetingen.

Onze visie

Wij willen de regio Amersfoort op de kaart zetten. Wij geloven dat je niet perse naar Amsterdam of andere soortgelijke grote steden toe moet gaan om wereldse ervaringen op te doen. Ook in het midden van het land is alles te vinden. Door het delen van ervaringen ontstaat nog meer plezier. Wij zetten ons netwerk graag in om bij te dragen aan jouw ontdekkingen en het vergroten van je netwerk.

people gathering on concert field
people gathering on concert field

Ons team

Onze kracht zit in onze individualiteit en tegelijkertijd onze samenwerking. Het team streeft er naar om het beste uit elkaar en elkaars verschillende expertises te halen. Wij staan altijd open voor uitbreiding. Denk je iets te kunnen bijdragen? Stuur een berichtje en vertel ons wat jij aan krachten inbrengt.

Maarten Vaal

Hoi, ik ben Maarten Vaal uit Eemnes, inmiddels de mooie leeftijd van 62 jaar bereikt. Klinkt oud, maar zo voel ik mij niet!
Ik kom uit een rechts VVD nest, zat op hockey en werd lid van het Rotterdamsch Studenten Corps tijdens mijn studie.

Mijn leven stond bijna stil door een zwaar skiongeluk waarbij ik mijn rug brak, met een dwarslaesie tot gevolg. Sindsdien zit ik in een rolstoel en ben ik een ander persoon geworden. In plaats van in het verleden/toekomst te leven, leef ik in het NU en sta ik positief in het leven. Ik kijk vooruit, op zoek naar nieuwe uitdagingen en sinds Corona naar nieuwe vrienden. Van veel oude vrienden heb ik afscheid genomen omdat zij in mijn ogen in de verkeerde bubble wensten te blijven. En veel nieuwe vrienden met hetzelfde gedachtegoed kwamen op mijn pad. Met Maryt en Jamie gaan we nieuwe, uitdagende events organiseren. En daar heb ik ontzettend veel zin in!

Geheime superkrachten: Unstoppable zijn en chef-kok

Jamie Quinn

Hi guys, I am Jamie from Leusden, I speak English because I grew up in Toronto, Canada. I've lived in the Netherlands for almost 15 years. I am a writer and a student of all aspects of consciousness. My true passion is spirituality, and working to discover the true aspects of who we really are.

I enjoy participating in sound baths and other sacred ceremonies, and won’t pass up the chance to boogie on the dance floor.

I will be the host of the party on June 15th and if you like, I will give you a good smudge before entering our party-space.

Secret super powers: Singing like an angel and dancing like a pro-dancer

Maryt de Jong

Hoi allemaal, ik ben Maryt uit Amersfoort. Als jonge meid was ik actief als vrijwilliger bij poppodium De Kelder waar ik kennismaakte met de horeca en allerlei soorten muziek. Jarenlang ben ik vrijwilligerswerk blijven doen, in met name de belangenbehartiging en ook wat mantelzorg. Ik was op mijn 17e lid van de SP. Naast me druk maken om allerlei problemen ben ik voor de broodnodige ontspanning altijd blijven stappen. In de loop van de tijd is zowel mijn muzieksmaak als mijn politieke voorkeur wel een beetje veranderd. ;)

In de Coronatijd werd ik vanwege bepaalde keuzes anti-sociaal genoemd en ben ik ietwat teleurgesteld geraakt in de mensheid. Gelukkig ligt die tijd achter ons en kunnen we weer samen genieten van vrijheid. Je weet pas wat je mist als je het kwijt bent, Zo ook met vrede. Laten we daarom vooral heel bewust genieten met elkaar, leven in het NU en niet opnieuw vervallen in polarisatie.

Geheime superkrachten: masseren en lucide dromen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

white Good News Is Coming paper on wall
white Good News Is Coming paper on wall